Kenttälä ny assisterande i SDE

SDE HF Lagbild

Mats Bekkevold

SDE:s huvudtränare Shane Warschaw får en ny assisterande coach nästa säsong. Det blir Micke Kenttälä som kommer finnas vid amerikanens sida 2019/2020, det skriver man på sin hemsida.

– Jag ser fram emot att lära känna spelarna och alla runt omkring laget samt att få jobba på högsta nivån inom damhockeyn. Framförallt ska jag stötta huvudtränare Shane i hans arbete för att nå SDE:s och lagets målsättningar, säger han.

Vilka är dina förhoppningar/tankar gällande kommande säsong?

– För det första tycker jag det är smickrande att få chansen att vara med och leda ett damlag på högsta nivån. Jag hoppas verkligen att vi når slutspelet men då gäller det att vi får ihop ett lag med spelare som är villiga att satsa stenhårt och tävla på träningarna varje dag i veckan och att vi samtidigt måste behålla glädjen till hockeyn för att orka hela vägen. Får vi till det är jag övertygad om att vi kan gå långt.

Du gillar kanske också...