Färjestad värvar meriterad forward: ”En spetsvärvning”

elin benn

Mats Bekkevold

Efter 33 poäng på 18 matcher lånade Färjestad in Elin Benn från Björklöven inför SDHL-kvalet mot Skellefteå. Väl där noterades 23-åringen för två poäng på tre matcher. Idag blev det klart att forwarden stannar Karlstadslaget.

-Det känns som en bra förening att vara i, samt att vi behöver Färjestad i SDHL. Det är en av anledningarna att jag vill återvända till Karlstad, att få vara med på den resan och se utvecklingen i föreningen. Jag ser fram emot den här flytten med stor glädje, säger hon till klubbens hemsida.

Bo Lennartsson:

– Elin är en spetsvärvning, helt klart. Hon var en av de ledande spelarna i det senaste kvalet och det är en stabil spelare att ha i truppen. Hon gjorde 33 poäng på 18 matcher i Björklöven förra säsongen så vi har stora förhoppningar på Elin, säger Bo ”Kulon” Lennartsson.