Målvakten stannar i Brynäs: ”Det är här jag vill vara”

jonsson.jpg

Mats Bekkevold

Målvakten Ellen Jonsson som spelat i Brynäs sen 2013 blir Gävlelaget trogen ytterligare tre säsonger, det meddelade klubben idag.

— Ellen är otroligt viktig för oss och vår satsning. Hon har varit i Brynäs i många år men det känns inte riktigt som att hon har fått en ärlig chans tidigare. Hon är en ung tjej och vi ser stor utvecklingspotential i henne, sen är hon också en fantastisk tjej i gruppen, säger Erika Grahm, damansvarig till klubbens hemsida.

20-åringen vaktade målet i 20 matcher förra säsongen och hade en räddningsprocent på 90,4 och ett GAA på 3.11.

— Det känns helt fantastiskt. Jag har hittat en trygg punkt i Gävle och Brynäs och det är här jag vill vara. Det är häftigt och otroligt stort att få tillhöra den här föreningen i tre år till och vara med på resan som Brynäs gör. Den möjligheten tackar man inte nej till.