Leksand förlänger med backen: ”Det känns otroligt kul”

Samantha Hanson.jpg

Mats Bekkevold

Förra säsongen blev det 21 poäng (7+14) på 40 matcher från Samantha Hansons backposition. Nu står det klart att amerikanskan stannar i Leksand även nästa säsong. Även hennes sambo Steven Cherekos som under vintern varit fystränare för damlagen i såväl SDHL som Division 1 fortsätter.

-Det känns otroligt kul att Samantha Hanson kommer tillbaka till oss i vinter. Även Steven var otroligt uppskattad av spelarna under den förra säsongen så det känns bra att knyta upp även honom inför vintern, säger huvudtränaren för Leksands IF Dam, Lars Stenmark till klubbens hemsida.

Sedan tidigare står det klart att sex spelar lämnar Leksands IF, Emma Lind, Danielle Stone, Anna Borgqvist, Alva Johnsson, Ida Nikula samt Julia Åberg.

Du gillar kanske också...