Forwarden förlänger med AIK: ”Utvecklas varje dag på och utanför isen”

Estelle Forsberg AIK

Mats Bekkevold

Estelle Forsberg har trots sin unga ålder redan gjort två säsonger i AIK. Nu är det klart att 17-åringen kommer göra sin tredje. Den Flemmingsbergs-fostrade forwarden har nämligen förlängt sitt kontrakt med klubben.

– Jag trivs jättebra i AIK och jag utvecklas varje dag på och utanför isen. Denna säsong vill jag bli en ännu bättre hockeyspelare och ta större plats i laget. Målet är självklart att gå hela vägen till ett SM-guld med AIK, säger hon till klubbens hemsida.

Jared Cipparone:

– Stella är en ung spelare som har stor utvecklingspotential och kan spela i många olika situationer i spelet. Att hitta konsekvens i hennes spel är viktigt för att Stella ska kunna ta en större roll nästa säsong. Jag är väldigt glad att Stella fortsätter sin utveckling i AIK.

 

 

Du gillar kanske också...