Murase klar för Luleå/MSSK: ”Visat att hon är en av Sveriges bästa målvakter”

murase.jpg

Mats Bekkevold

I slutet av april gav målvakten Maria Omberg beskedet att hon slutar med ishockeyn, idag presenterade Luleå/MSSK hennes ersättare. Det blir AIK:s Minatsu Murase som bildar målvaktspar med Sara Grahn nästa säsong.

– Det känns både roligt och spännande att ha skrivit på för Luleå Hockey/MSSK . Jag ser verkligen fram emot att få spela hockey igen efter att ha blivit mamma och att jag kommer kunna ha både son och sambo vid min sida under säsongen känns riktigt bra, säger hon till klubbens hemsida och fortsätter:

– Under säsongen hoppas jag komma upp på min bästa nivå som målvakt och att laget kommer fortsätta vinna matcher, för det är trots allt det som är det allra roligaste med att spela hockey på den högsta nivån.

Fredrik Glader:

– Det känns otroligt kul att vi kunnat stärka upp målvaktssidan med Minatsu som kommer hit med stor erfarenhet från spel i både SDHL och landslaget under flera säsonger. Hon har tidigare visat att hon är en av Sveriges bästa målvakter och kommer tillsammans med Grahn att ge oss en målvaktssida som även fortsättningsvis är den bästa i SDHL.

Du gillar kanske också...