Danska forwarden till Luleå/MSSK: ”En hårt arbetande tvåvägsspelare”

Jensen.jpg

Mats Bekkevold

Den danska landslagsforwarden Nicoline Söndergaard Jensen spelar nästa säsong i Norrbotten. Den 26-årige danskan som de senaste säsongerna representerat Linköping, har skrivit ett tvåårskontrakt med Luleå/MSSK.

– Det känns jättebra att vara klar för Luleå Hockey/MSSK och jag ser nu med förväntan fram emot att få träffa mitt nya lag och få börja med förberedelserna inför den kommande säsongen, säger hon till klubbens hemsida och fortsätter:

– Valet att flytta norrut kommer utav att jag vill bli en bättre hockeyspelare och få vara en del av en riktigt bra träningsmiljö, som jag förstått man har från mina vänner Josefine Hoegh-Persson och Michelle Karvinen.

Fredrik Glader:

– Vi var intresserade av att värva Nicoline redan när hon kom till Sverige från college och har sedan dess mött henne under de tre senaste säsongerna, så vi vet mycket väl vilken spelare vi fått tag på. Hon är en hårt arbetande tvåvägsspelare som alltid ger allt i alla situationer och för laget. Känslan är dessutom att hon blivit allt bättre på det offensiva spelet under sin tid i Linköping och var i mitt tycke deras klart bästa spelare i finalspelet som öppnade upp för de mer namnkunniga spelarna.

Du gillar kanske också...