Poängmaskinen klar för Brynäs: ”Lara är i toppen av Europa”

Stalder.jpg

Mats Bekkevold

Brynäs fortsätter presentera toppspelare till Gävle. Senaste värvningen kommer från Linköping och ärschweiziska landslagsspelaren Lara Stalder.

— Det är en riktigt bra spelare vi får hit, igen. Lara är i toppen av Europa. Hon är fruktansvärt bra både på och utanför isen. Det känns riktigt roligt att vi kan knyta ytterligare en toppspelare av den här kalibern till oss i Brynäs IF, säger sportdirektör Andreas Dackell till Brynas.se och fortsätter:

— Vårt mål är att inte ha för många importer och att de som vi har verkligen ska vara spetsspelare och göra skillnad. De som kommer hit ska gå i bräschen, hjälpa våra unga svenska tjejer att bli bättre varje dag och visa vad som krävs för att bli så duktiga som de är i dagsläget.

Stalder:

— Efter två år i Linköping ville jag testa något nytt. Brynäs hörde av sig och när jag frågade runt fick jag höra mycket bra om klubben. Hur de ville omstrukturera och starta upp på nytt. Det ska bli spännande att bli en del av Brynäs och jag tror verkligen att vi kan uppnå något med det här laget.

Du gillar kanske också...