HV71 ger sig in i jakten på Olsson: ”Jätteintressant för oss”

Hanna Olsson DIF

Mats Bekkevold

Det vimlar av kontraktslösa spelare på marknaden men frågan är om inte Hanna Olsson är den hetaste spelaren just nu. Den 20-årige forwarden som stod för fem poäng under VM-turneringen i Finland, uppges nu jagas hårt av HV71.

– Det är en spelare som jag tror alla lag är intresserade av. Det är en ung, lovande tjej som har framtiden framför sig, så absolut är hon jätteintressant för oss, säger HV:s general manager Peter Ekelund till Jönköpingsposten.

På frågan om Eklund haft kontakt med Olsson svarar han till tidningen:

– Vi är i ett skede där vi håller på att bygga laget och där mycket händer. Vi har varit i kontakt med många spelare och jag kan inte kommentera om vi har varit i kontakt med enskilda spelare. Vi vill jobba på och presentera nyförvärv när de är helt klara för oss.

 

Du gillar kanske också...