Murén återvänder till Brynäs: ”Jag är supertaggad”

murn.jpg

Mats Bekkevold

Emma Murén återvänder till Brynäs IF efter två säsonger i Linköping, det meddelade klubben på sin hemsida igår. Den 21-årige forwarden som stod för sin poängmässigt bästa säsong någonsin i SDHL har skrivit på ett tvåårskontrakt med Gävlelaget.

— Jag är jätteglad över att jag har tagit den här chansen. Jag trivdes väldigt bra förra gången jag var här och jag saknat Gävle. Det känns riktigt kul att vara tillbaka i Brynäs och Gävle igen. Jag är supertaggad, säger hon till Brynas.se.

Erika Grahm:

— Hon är ung och lovande. En skridskostark, hårt jobbande tjej som är ambitiös både på och utanför isen. Det känns bra att få tillbaka henne till Gävle. Vi håller på att förändra Brynäs IF och det märker spelare där ute. Det är jättekul att Emma väljer att återvända till oss.