Tunga namn lämnar Modo: ”Det är en del av branschen att spelare kommer och går”

cava.jpg

Michela Cava. Foto: Mats Bekkevold

Modo Hockey som slutade på en andraplats i SDHL får klara sig utan Johanna Olofsson, Kaitlyn Tougas, Michela Cava och Ellen Lövgren, nästa säsong. Idag meddela klubben att man erbjudit spelarna en fortsättning men att de valt att fortsätta sina karriärer på annat håll. 

– Det har varit bra dialoger där vi känner att vi har gjort vad vi kunnat i respektive situation, men det är en del av branschen att spelare kommer och går, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund till klubbens hemsida och avslutar:

– Vi önskar alla spelare lycka till i framtiden och tackar för deras insatser i MODO Hockey. Vi har kommit längre i lagbygget nu än motsvarande tid förra året. Vi fortsätter arbetet med att ha ett slagkraftigt lag även den kommande säsongen där det finns spelare på kontrakt som vi ser fram emot att presentera den närmaste tiden.

Du gillar kanske också...