HV-tränaren om Marchment: ”Som spelare har hon hela paketet”

Marchment

Mats Bekkevold

För en vecka sedan bjöd HV71 på en rejäl påsksmäll när man värvade Kennedy Marchment från SDHL-rivalen Linköping. En kanonvärvning för Jönköpingslaget och tränaren Lucas Frey, som är mycket nöjd med värvningen.

– Hon är fenomenal. Som spelare har hon hela paketet, bra spelförståelse och ett bra skott, säger Frey till JP.se och fortsätter:

– Det här är en stor värvning för oss och hon kommer att bidra med något vi saknade den gångna säsongen då hon är en målskytt som är riktigt bra på att pricka nätet.

Marchment stod för 52 poäng (25+27) i grundserien och ytterligare nio i slutspelet. Stjärnans intåg i laget är behövligt då HV71 har tappat spets i Jenni Asserholt, Fanny Rask, Maja Jakobsson och Claudia Kepler för att nämna några.

Du gillar kanske också...