Backen förlänger med Brynäs: ”Ett lätt beslut för mig”

Brynas lagbild

Mats Bekkevold

Brynäs IF meddelade idag att man förlängt kontraktet med backen Georgina Farman, ytterligare ett år. Den brittiska landslagsspelaren som kom till klubben från Linköping inför fjolårssäsongen, noterades för tre mål och totalt nio poäng på 36 matcher i grundserien.

— Det fanns inte så mycket att fundera på egentligen och det var ett lätt beslut för mig. Jag trivdes jättebra förra säsongen och kände att jag utvecklades mycket som spelare. Klubben är jättebra och laget var fantastiskt, säger hon till klubbens hemsida.

Erika Grahm:

— Georgina är en grym tjej i omklädningsrummet. Hon kom hit förra året men hon är en så pass naturlig del av laget att det känns som att hon har varit här hur länge som helst, säger damansvarig Erika Grahm till Brynas.se och fortsätter:

— Hon fick mycket speltid och tog stora kliv förra året. Hon bidrar med erfarenhet, rutin och smartness. En stabil person som är trygg både på och vid sidan av isen.

Du gillar kanske också...