Målvakten byter klubb: ”Kändes som det självklara valet för mig”

sabina eriksson.jpg

Mats Bekkevold

AIK som för drygt två veckor sedan tappade Anna Amholt till HV71, kan idag presentera ett nyförvärv på målvaktssidan. Det är Sabina Eriksson som går motsatt väg, det vill säga från Jönköpingslaget till Solnaklubben.

– AIK kändes som det självklara valet för mig. En förening som tror på mig som målvakt, men framför allt en förening som är mån om sina spelare. Det är två faktorer som jag värderar högt, berättar Sabina till klubbens hemsida. 

Jared Cipparone:

– Att få en spelare av Sabinas kvalitet kommer att vara bra för oss. Från det ögonblick vi började diskutera kunde jag känna hennes driv och beslutsamhet för att komma tillbaka efter hennes skada. Det har visat mig att hon har en stark karaktär och det är den typ av människor och spelare som vi letar efter till AIK. Vi är glada att Sabina bildar målvaktspar med Amanda för nästa säsong.