Brynäs värvar: ”Det känns som att jag ska få komma hem”

el hamadi.jpg

Mats Bekkevold

Brynäs IF har gjort klart med Mariam El-Mahmadi som förra säsongen representerade Djurgårdens IF. Den 19-årige backen som även kan spela center har skrivit ett tvåårskontrakt med klubben.

— Det händer spännande saker i Brynäs och det ska bli riktigt kul att få komma och bidra till det. Vi ska bygga en stark grupp från grunden. Det känns som att jag ska få komma hem äntligen. Med närheten hem kommer jag att kunna hitta ett lugn och fokusera på rätt saker, säger hon till klubbens hemsida.

Erika Grahm, damansvarig:

— Vi tittar alltid på spelare från regionen. Mariam är spelskicklig, hon är smart och har bra speluppfattning. Hon är en ung tjej som vi tror kan få bra utveckling och ta ytterligare ett steg här i Brynäs.