Efter 20 år- ikonen lämnar AIK

AIK varvning

Mats Bekkevold

AIK:s Lisa Hedengren hade gjort över 200 matcher i AIK-tröjan tills hon tvingades ge upp spelarkarriären efter en hjärnskakning. De senaste tre säsongerna har vi sett henne som assisterande tränare, men nu står det klart att ikonen lämnar Solnaklubben efter 20 år.

”1999-2019, 20 år i samma färger och ishall! Det är min uppväxt och stora stolthet! Men ska nu försöka se om det finns något mer för mig utanför Solnas gränser och tänkte att det bästa, och kanske enda, sättet att inte sugas in på Ritorp igen efter någon vecka var att bosätta sig på en ö någonstans.. Och så blev det också! Så från och med nästa vecka kommer jag att hålla till på Korsika ett tag framöver! Love ya @aikhockeydamoch Hej så länge!”, skriver hon på sin Instagram.