Brynäs förlänger med systrarna Cordoba

Brynas lagbild

Mats Bekkevold

Brynäs har idag förlängt kontrakten med systrarna Emelie och Andreá Cordoba  ytterligare två säsonger, det meddelade klubben idag på sin hemsida.

— Det är jättekul att de vill stanna hos oss. Vi började en satsning förra året som fortsätter nu och det känns jättebra att de vill vara med på den satsningen. Vi får behålla två skridskoskickliga spelare som ger allt för laget. Det är såna spelare vi vill ha i truppen framöver, säger Andreas Dackell.

Emelie:

— Det var ett ganska självklart val för mig att förlänga. Jag trivs i Brynäs som förening och med den stomme som vi har i laget. Sen med de steg som Brynäs har tagit och är på väg att ta så känns det ännu roligare att vara en del av det här. Jag tvekade inte så mycket utan det kändes rätt bara.

Andreá:

— Det blev en stor utveckling och förändring förra säsongen mot tidigare år. Allt har varit mycket mer och mycket bättre. Laget är mycket mer delaktigt i Brynäs mot hur det varit förut. Man känner sig trygg här. Det är hemma. Det är här man ska vara.