Ingen fortsättning för sportchefen: ”Fick ett upplägg som jag inte ville vara med på”

lven.jpg

Mats Bekkevold

Björklöven tappade seriesegern efter otrolig dramatik i den näst sista omgången i DamEttan Norra och fick se kvalplatsen till SDHL gå förlorad. Det var andra året i rad som sportchefen Tom Heikkas lagbygge föll på målsnöret. Nästa år får klubben se sig efter en ny sportchef, då nämnde Heikka tackat nej till en fortsättning i Umeålaget.

-Jag fick ett förslag på hur det skulle se ut med damlaget och förutsättningarna nästa säsong och jag personligen ville inte jobba med det förslaget. Som förutsättningarna ser ut just nu har jag tackat nej. Men det är inga hard feelings mot Björklöven, säger han till vk.se.

Han säger till tidningen att han gärna stannat men vill inte avslöja vad i förslaget som inte var bra.