Dags för årets inlinessäsong- anmäl dig eller ditt lag!

Inlinesasong.jpg
Hammarbys Johanna Blomkvist hockeysäsong är över. Nu stundar istället en ny inlinessäsong för 22-åringen som sitter med i inlineförbundets styrelse som damansvarig. Tanken med årets säsong är att kunna spela en serie som löper under hela inlinessäsongen, så att det blir heldagar med seriespel.
Är du eller ditt lag intresserade? Läs mer här nedan och kontakta Johanna på inlinesförbundet.
Nu börjar det dra ihop sig inför inlinessäsongen. För att kunna få ihop den sista pusselbiten skulle vi behöva veta hur intresset ser ut. Vi skulle vilja att alla som är intresserade av att spela i år skickar in en intresseanmälan.
Det är mer än kul om det skickas in anmälning för hela lag. Så kolla runt i era lag hur intresset ser ut. Då behöver bara en person skicka anmälan för hela laget. Så kolla gärna runt i era lag hur intresset ser ut!
Planen är att vi ska få till ordentliga lag från början av säsongen för att kunna spela en serie som löper under hela inlinessäsongen. Då blir det  heldagar med seriespel.
När, var och hur serien kommer spelas spikar vi när vi fått in anmälningar.
I intresseanmälan vill vi att det finns med:
Namn
Telefonnummer
Ålder
Position
Samt om det finns intresse att spela VM.
Intresseanmälan skickas till johanna@sweinline.se senast 7 april. Vid frågor, hör av er till johanna@sweinline.se