Stjärnan stressar inte om ny klubbadress: ”Har gjort klart att jag vill fokusera på VM först”

Hanna Olsson

Görans Hockeyfoto 

Efter brytningen med Djurgården i januari har Damkronornas Hanna Olsson inte spelat en enda tävlingsmatch, utan endast tränat med moderklubben Skärgårdens herrlag som spelar i division 3. Den 20-åriga forwarden har tränat med A-laget och J18 samtidigt som hon kört individuell träning på morgonen.

-Det har varit full rulle hela tiden och fungerat jättebra. Jag är tacksam att jag har fått den här möjligheten av moderklubben, säger hon i en intervju med SVT Sport.

Just nu laddar hon inför den stundande VM-turneringen med Damkronorna och att ta ett beslut om var hon spelar nästa säsong stressar hon inte med.

– Nu lägger jag all fokus på VM, så jag försöker lyssna på de som hör av sig, men jag har gjort klart att jag vill fokusera på VM först. Jag känner ingen stress, säger hon.

Du gillar kanske också...