Stenmark ersätter Hedberg i Leksand

Foto: Mats Bekkevold

Foto: Mats Bekkevold

Leksand som valde att inte förlänga kontraktet med tränaren Ulf Hedberg har hittat en ersättare. Det blir Lars Stenmark som kommer coacha laget de kommande två säsongerna skriver klubben  på sin hemsida.

-Det känns jättebra att få komma till Leksands IF. Jag har haft förmånen att få vara på hockeyskolan i Leksand som ledare under fyra år. Därigenom har jag fått känna på hur Leksand är, och jag har trivts där från start. När frågan att bli tränare för Leksands IF kom upp blev jag jätteglad och kände direkt spontant att det här vill jag göra. Att träna Leksands damlag ska bli väldigt intressant. Damhockeyn har varit nära men ändå långt ifrån på samma gång. Jag har sett en del matcher och några träningar som Leksand gjort, så lite koll på laget har jag. Jag har med spänd förväntan ritat upp en bild i mitt huvud hur det kommer att vara, och fick jag välja skulle jag åka ner imorgon och börja direkt.

Leksands GM, Thomas Johansson:
-I Lars får vi en erfaren och kunnig huvudtränare. Lars har ett ledarskap och en erfarenhet i föreningslivet som blir en stor tillgång för Leksands IF i byggandet och utvecklandet av vår damorganisation.

Du gillar kanske också...