Brynäs förlänger med Törner och Rylander

Brynas lagbild.jpg

Mats Bekkevold

Igår meddelade Brynäs IF att man förlängt kontraktet med forwarden Hanna Rylander och idag kom även nyheten att Hilda Törner stannar i klubben.

— Det känns jättebra att ha skrivit på. Jag trivs jättebra i Gävle och känner att jag har utvecklats det här året och nu vill jag fortsätta min utveckling, säger Törner till Brynas.se och fortsätter:

— De förutsättningar som finns här är perfekta för mig. Vi har kört fysträning i två veckor nu och jag känner att en hel sommar med den träningen så jag kommer att kunna prestera maximalt när säsongen börjar sen. Jag har hittat rätt i Magnus (Ågren, fystränare) träningsprogram och med den grupp vi har nu, där vi ställer krav på varandra från början, så kommer vi att bli bättre på isen och nå dit vi vill vara tillsammans.

Hanna Rylander

— Det känns fantastiskt kul och som ett självklart val för mig. Jag är jätteglad över att jag skrivit på och att Brynäs vill ha mig kvar. Den här säsongen har varit tuff spelmässigt men ändå varit en av de roligaste säsonger, säger Rylander till Brynas.se och fortsätter:

— Vi har fått in mycket nytt folk i föreningen och det har blivit en förändring så jag ser ljusare på framtiden och vill vara med på den resa som Brynäs håller på att göra.

 

Du gillar kanske också...