Förlänger med talangen: ”En tjej med hög arbetsmoral”

46136401575_11974046eb_k

Patric Gill

Sandviken har förlängt kontraktet med Linnéa Reberg ytterligare en säsong, det meddelade man på sin hemsida idag. Den 17-åriga forwarden som har Ik Sätra som moderklubb noterades för 6 poäng på 16 matcher i DamEttan västra. 

– Det känns mycket bra att Linnéa väljer att stanna kvar hos oss och kör vidare i Sandvikentröjan. Linnéa kom till oss som flickspelare och har tagit stora kliv varje säsong och det är en tjej med hög arbetsmoral, en fantastiskt bra och fin skridskoteknik samt ett bra skott som vi ska få henne att använda lite oftare, säger GM Markus Baggström.

Mikael Holm tränare:
– Hon är otrolig laglojal och arbetar alltid hårt hon stannar också ofta kvar på isen efter träningarna och kör lite extra innan hon kliver av.