Grahm ny damansvarig i Brynäs: ”Känns väldigt spännande”

24156472218_75958c691f_k

Mats Bekkevold

När Erika Grahm värvades till Brynäs förra säsongen var det med ett löfte om att hon skulle få ett större ansvar kring damorganisationen. Idag presenterade Brynäs nämnde Grahm som ny damansvarig för klubben. 

— Erika är en klippa för oss i Brynäs. Med hennes kunskap om hockey kommer hon bli en nyckelfigur i organisationen. Hon har ett grymt kontaktnät inom damhockeyn och det är ett namn som vi kommer vara rädda om. Det känns fantastiskt att ha henne i min sportorganisation som ansvarig för dam- och flickverksamheten, säger sportdirektör Andreas Dackell till brynas.se.

Erika Grahm:

— Jag tycker det känns väldigt spännande. Det här är det jag vill jobba med. Jag vill ge unga tjejer möjligheter som jag och min generation aldrig fick när vi var yngre och jag drivs av att hjälpa människor, speciellt när man har gjort en lång resa själv, säger Grahm och fortsätter:

— Jag har redan under förra säsongen jobbat med flickverksamheten och lagt en bra grund. I flick- och damhockeyn kan man göra väldigt stor skillnad och nu ser jag fram emot att bygga en stark damverksamhet i Brynäs tillsammans med Dacke. Jag vill att vi ska jobba transparent och kunna visa vad vi gör, och då också bli förebilder både för spelare och för andra klubbar.

Du gillar kanske också...