Landslagsstjärnan lämnar HV71: ”Mot nya mål och utmaningar”

fanny rask hv71

Mats Bekkevold

Fanny Rask lämnar HV71 efter fyra år i Jönköpingsklubben det meddelade klubben på sin hemsida i veckan. Var den 27-årige forwarden som anslöt från AIK säsongen 2015/16 spelar nästa säsong är ännu oklart.
Fanny Rasks Instagram inlägg:
All good things comes to an end.
Lite så är det tror jag. Och ja, jag gick all in med alla bilder men det var inte lätt att sammanfatta alla dom här fina, härliga, roliga, utvecklande, svåra men också lärorika åren . Så ni får ha överseende med det.
Jag är iaf väldigt tacksam och glad över att jag för 4 år sen flyttade till Jönköping och HV71. Tack för allt jag har fått uppleva och vara med om. Alla fina människor jag fått möta och lära känna. Tack HV71 (tillsammans med lillebror och till viss del SOK) för att jag har fått möjligheten att spela hockey på heltid. Haft bra träningsmöjligheter, utvecklats som spelare och människa, utbyte av ideer/ tips och upplägg. TACK! Det har betytt oerhört mycket för mig.
Vart jag spelar nästa säsong får vi se. Mot nya mål och utmaningar. ❤️

Du gillar kanske också...