Magnus Lundin ny GM i Skellefteå

saik bild.jpg

Patric Gill

Det blir Magnus Lundin som bli ny General Manager i Skellefteå AIK, det meddelade klubben igår. Lundin var förra säsongen assisterande tränare och sportchef för klubben.

– Det känns jättebra! Oerhört spännande att få fortsätta vara med på den här resan, i en helt annan roll, och att någonstans få möjligheten att påverka och utveckla Skellefteå AIK Dam ännu mer. Vi har ju gjort två år på den här resan med fantastiska resultat så jag känner att det ska bli jättespännande och jag känner att föreningen verkligen vill satsa på detta så det är hedrande att få detta uppdrag, säger han till hemsidan och fortsätter:

– De senaste två åren har jag varit med AIK Dam, i olika roller. Ifjol som headcoach och i år som assisterande tränare/sportchef. Dessförinnan har jag varit i Clemensnäs, både med damernas A-lag och ungdomslag. Det var så jag och Kajsa möttes bland annat. Innan dess har jag varit målvaktstränare i ett ungdomslag i Byske ett antal säsonger.