Sandviken förlänger med forward: ”Haft en fantastiskt fin utveckling”

46136401575_11974046eb_k

Patric Gill

Sandvikens IK som slutade tvåa i DamEttan Västra den här säsongen har förlängt kontraktet med forwarden Judith Lundbäck. General Managern Markus Baggström är mycket nöjd med att 16-åringen stannar ytterligare en säsong i SIK. 

– Det är fantastiskt roligt att Judith väljer att stanna kvar hos oss och köra vidare i Sandviken. Judith kom till Sandviken för tre säsonger sedan och har haft en fantastiskt fin utveckling där hon tagit nya och stora steg varje säsong, vem minns inte hennes super mål borta mot Färjestad, den var det ”Boqvist-klass” på, säger han till klubbens hemsida.

Lundbäck:

– Det är ett bra lag och det är roligt att spela för att man märker hur laget utvecklas. Hockeyn blir roligare och roligare enligt mig och vi har goda chanser att komma till kval nästa säsong. Det är roligt att kämpa i ett sådant lag då vi har en bra gemenskap och jobbar som ett lag. Nu vet alla att vi kan slå Färjestad så växer suget att spela vidare och kämpar glöden höjs. Jag vill vara med och spela minst en säsong till för jag känner att vi utvecklas som lag och individer. Det är även bra att vi växlar mellan olika tränare så man får nya övningar och bra tips på vad man behöver jobba på.