Hovås-talangen utsedd till MVP i bandy-VM

sverige.jpg

Mats Bekkevold

Vi har tidigare berättat om hockeyspelaren Ellen Nilsson från Trollhättans HC som var med och vann U17 VM-guld i bandy i helgen. I laget fanns även Moa Friman som spelade Stålbucklan med Göteborg i år. Friman som spelar hockey med Hovås i division 2 fick förutom att ta emot guldmedaljen även ta emot priset som turneringens mest värdefulla spelare.

– Jag blev jätteglad och chockad. Jag trodde inte att det var sant när de sa mitt namn. Den här utmärkelsen är ett bevis på att jag har gjort något bra och att det har varit värt alla träningstimmar, säger hon till alekuriren.se.

Säsongen är inte över än för Friman och Nilsson, den 16 mars är det dags för kval till Elitserien för deras bandylag KS Bandy, rapporterar tidningen.

 

Du gillar kanske också...