Luleå förlänger med Nordin: ”En av de spelare som allra bäst personifierar vårt lag”

68592_7346305615779594240_n

Foto: Görans Hockeyfoto

Idag innan Luleå/MSSK:s första hemmamatch i semifinalserien avslöjade klubben att man förlängt kontraktet med Emma Nordin. Den Modofostrade forwarden som kom till klubben 2015/16 har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Nordin firade kontraktsskrivningen med att inleda målskyttet efter 12:25 i den första perioden mot HV71. Matchen pågår.

– Det känns fantastiskt att vi kommit överens med Emma Nordin om en fortsättning i Luleå Hockey/MSSK. Sedan hon kom hit för snart fyra säsonger sedan har hon haft precis den utveckling som vi hoppats på och hon kommer fortsätta vara central för våra sportsliga ambitioner.

– Emma är dessutom en av de spelare som allra bäst personifierar vårt lag och representerar Luleå Hockey på allra bästa sätt med sin seriositet och positiva inställning till lagkamrater, fans, sponsorer och de unga hockeyspelare som hon är en verklig förebild för, säger Fredrik Glader till klubbens hemsida.

Emma Nordin:

– Jag är otroligt stolt och hedrad över att få fortsätta utvecklas och föra damhockeyn framåt tillsammans med mina lagkamrater i världens bästa förening och med våra härliga fans. Idag startar vi vårt semifinaläventyr på hemmaplan vilket känns väldigt inspirerande.

– Ambitionen för framtiden är att fortsätta vinna mästerskap tillsammans med Luleå Hockey/MSSK eftersom man aldrig kan bli mätt på den känslan och tillfredsställelsen som det ger. Och att vi kan fortsätta att gå i bräschen för utvecklingen av damhockeyn för framtidens stjärnor.

Du gillar kanske också...