Borgfeldt: ”Har varit en mentalt utmanande säsong”

Borgfeldt.jpg

Anna Borgfeldt gör sin tredje säsong med Göteborg HC dit hon kom säsongen 2016/17, efter tre års studier på Quinnipiac University. Lagkaptenen har bara missat en enda match de senaste två säsongerna och trots lagets tunga säsong med flera förluster, har det ändå varit roligt att spela säger hon när hon summerar lagets säsong till klubbens hemsida. 

– Det har varit en mentalt utmanande säsong. Det har varit väldigt roligt att varje match gå in och kämpa mot skickliga spelare. Höjdpunkten har varit de matcher vi varit med och krigat på allvar och lyckats plocka med oss poäng.

Förra årets kval gick ju galant, vad tror du om chanserna i år?
– Förra året mötte vi ett starkt Färjestad och jag var glad att vi hade med oss en säsong med spel i SDHL i ryggen. Detsamma gäller i år då vi ställs mot Karlskrona, de har ett par riktigt duktiga spelare och jag hoppas att vi kan komma vinnande ur striden med förhoppningsvis en större bredd och en vana vid att spela i ett högre tempo, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker det ska bli jätteroligt att kvala, det är de avgörande matcherna som man ser fram emot hela säsongen!

 

 

 

 

Du gillar kanske också...