Morin hyllar publiken: ”Riktigt häftigt”

Morin.jpg

Sex mål och totalt sju poäng på två matcher i förkvalet och igår utsåg vi henne till matchens lirare mot Södertälje. Vi pratar såklart om Deanna Morin som tillsammans med Johanna Blomqvist och Meghan Kebalka igår skapade oreda i SSK-försvaret inför en entusiastisk hemmapublik.

– Riktigt häftigt! Det var fantastiskt kul och riktigt roligt med klacken, säger hon till damhockey.se om atmosfären under matchen.

Den 23-årige forwarden var hårt uppvaktad av Södertäljebackarna som med alla olika medel försökte att störa henne. Men det var förgäves. Kanadensiskan gjorde två mål och hade bland annat ett en backhand i ribban. På frågan om den hårda uppvaktningen och tjuvsmällarna svarar hon:

– Jag är väl lite van men det är inget som påverkar mig. Det gör att mina kedjekamrater får lite mer ytor så då jag kan använda dem istället.

Samarbetet med Blomqvist och Kelbalka ser ut att funka riktigt bra?

– Ja det funkar bra de är vår andra match med Johanna och det känns bra att ha henne med oss och vi klickar bra tillsammans.

* Nu väntar alltså SDHL-kval mot Göteborg eller SDE på torsdag två lag hon inte känner till så väl.

– Jag vet inte så mycket om dem faktiskt om jag ska var ärlig. Jag känner till nån spelare som jag spelade med förra året, men det är bara att gå ut och spela vårt spel, avslutar hon.

* SDHL-lagen hade inte valt motstånd då intervjun gjordes.

 

Du gillar kanske också...