Deanna Morin: ”Målet är att ta oss till SDHL”

1620843.jpeg.jpgEfter fem säsonger på University of Alberta gav sig Deanna Morin ut på ett nytt hockeyäventyr och hamnade i Sverige. Och det råder ingen tvekan om att 23-åringen har gjort succé i Karlskrona.  Fyra mål och en assist blev det från kanadensiskans klubba sist mot Södertälje. 
– Jag kände att jag gjorde en bra match och gjorde mitt bästa för att hjälpa laget. Jag är bara glad att laget presterade och att jag kunde hjälpa dem, säger hon ödmjukt till damhockey.se.
Seger med 11-1 hur går tankarna om matchen?
– Jag tyckte vårt lag spelade en bra match. Vi fick igång alla fyra kedjorna vilket är jättebra för oss. Att spela mot ett nytt lag är svårt då man inte vet vad man ska vänta sig men därför var det viktigt att vi kom ut så starkt som vi gjorde.
Ingen underskattning
Mentalt kan det vara tufft att inte drabbas av lite övermod och övertro kanske rent av underskattning efter att ha vunnit så stort i förra matchen. Det är dock inget som oroar Morin.
– Vi måste gå in i nästa match med blankt papper. Det är en ny match så vad vi gjort innan spelar ingen roll. Vi måste återigen fokusera och göra om allt igen
Ni har gjort en riktigt bra säsong, vad skulle du säga är er styrka?
-Jag känner att vi har en bra grupp av spelare och vi har alla samma mål i huvudet. Vi har alla jobbat hårt för att gå så långt som vi har och det är trevligt att se att allt vårt hårda arbete betalar sig och förhoppningsvis kan vi gå hela vägen.
SDHL?
– Målet är att ta oss till SDHL. Så om vi spelar bra och vinner matchen idag så går vi till kval. Och om vi alla stiger fram och spelar vårt  bästa så kan vi förhoppningsvis nå vårt mål att ta oss till SDHL!
Foto: Magnus Lejhall

Du gillar kanske också...