Ska spela Stålbucklan och sen J-VM i bandy

THC.jpg

Ellen Nilsson i Trollhättans HC som huserar i DamEttan södra har haft en hektisk säsong i år. Den 15-årige forwarden inledde säsongen med spel i THC och nu väntar Stålbucklan med Västergötland/Bohuslän/Dalslands. Sen sadlar hon om från puck till boll när hon ska spela bandy-VM i finska Varkaus den 28 februari-3 mars, det skriver klubben på sin hemsida.

På frågan om vad som ligger bakom framgångarna svarar hon att en stor del beror på att hennes föreningar tillåtit henne att dubbelidrotta.

Hon säger vidare att hon utvecklats bra tack vare dubbelidrottandet där hon kombinerat hockey med bandy och fått det bästa av två sporter, hon säger också att THC stöttat henne vilket hon tror har varit en förutsättning för att komma så här långt.

 

 

Du gillar kanske också...