Göteborg förstärker inför SDHL-kvalet

frandsen.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Damhockey.se kan idag avslöja att Göteborg HC förstärker truppen inför stundande SDHL-kval. Det är forwarden Mia Bau Hansen och backen Malene Clarin Frandsen som ansluter från Malmö.

-Det är väldigt spännande och det ska bli  kul att jämföra den nivå vi har i Malmö med  botten av SDHL och se hur nära vi ligger till vårt mål. Det kommer bli en jätteupplevelse att få vara med om en SDHL-match, säger Frandsen när vi når henne under fredagen.

Vad tror du att du kan tillföra laget?

-Jag tror att jag som spelare bidrar med lugnt och säkert spel. Jag är en stark spelare i både försvar och anfall och jag ser fram emot att fortsätta utveckla mitt spel på annat håll och förlänga säsongen inför stundande VM.

Frandsen har noterats för 13 poäng på 15 matcher i DamEttan och Bau Hansen för 16 poäng på lika många matcher.