OS-medaljör till Linköping?

Tapani.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Linköping presenterade två förstärkningar inför slutspelet igår och nu kommer SVT Sport med uppgifter om att klubben jagar Susanna Tapani. Den finska landslagsforwarden har den här säsongen spelat med TPS Åbo där hon producerat 24 mål och 8 assist på 16 matcher.

– Det är ingenting som är klart. Men vi har pratat. Det ska väldigt mycket till och vi vet inte om hon (Tapani) pratar med andra lag. Vi får se vad det blir, säger Linköpings sportchef Kim Martin Hasson till SVT Sport.

Tapani ska enligt SVT Sport bestämt sig för Linköping och presenteras inom kort.

– Absolut är vi ute efter förstärkning, vi har tappat sex spelare under säsongen och försöker hitta ersättare. Vi har ju tappat Lara Stadler som är en av våra poängplockare och vi söker någon som skulle kunna ersätta henne väldigt bra. Ingenting är klart i dagsläget, men det kan komma en nyhet inom kort, avslutar Kim Martin Hasson.

Sista datum för övergångar är 15:e februari.

 

Du gillar kanske också...