Förlänger med landslagsbacken: ”En av våra viktigaste spelare i defensiven”

31642945513_740193ff73_k-1

Foto: Mats Bekkevold

Luleå/MSSK har idag förlängt kontraktet med landslagsbacken Johanna Fällman ytterligare två säsonger. Utöver uppdraget som hockeyspelare kommer Johanna Fällman vara föreningen behjälplig med att planera, utveckla och genomföra föreningens hockeycamper för flickor i samarbete med Luleå Energi, skriver man på sin hemsida.

– Det känns väldigt bra att fortsätta med Luleå Hockey/MSSK och vara med på den härliga hockeyresa som vi startade tillsammans för snart fyra säsonger sedan. Att dessutom få hjälpa till med att göra Luleå Hockeys camper för hockeyspelande flickor ännu bättre är ett väldigt inspirerande uppdrag.

Fredrik Glader
– Vi är oerhört glada att vi kommit överens med Johanna om en kontraktsförlängning. Hon är en härlig tävlingsmänniska och en viktig pusselbit i vårt lag. Hon har värdefull erfarenhet från spel i college och med landslaget. Hon är en av våra viktigaste spelare i defensiven och har samtidigt utvecklat sitt offensiva spel en hel del och blivit skickligare med pucken, så det kommer bli jättekul att följa hennes fortsatta utveckling som hockeyspelare.

Du gillar kanske också...