Linköping förstärker inför slutspelet

Tatiana Istocyova.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Linköping HC förstärker sin trupp med backen Tatiana Ištocyová, senast i SKP Bratislava och forwarden Josephine Asperup från Malmö. Förhoppningsvis hinner båda bli spelklara tills imorgon, skriver klubben på sin hemsida.

– Vi har under säsongens lopp tappat sex spelare på grund av skador eller att de har lämnat laget. Vi ser att Tatiana och Josephine kommer att ge oss ytterligare bredd i laget och förstärker våra möjligheter att vara framgångsrika under de kommande veckorna, säger Kim Martin Hasson, General Manager i LHC.

För Ištocyová blir det andra sejouren i Sverige, slovakiskan har tidigare representerat HV71 säsongen 2017/18. Danska landslagsspelaren Asperup gör sin tredje sejour då hon tidigare spelat i Segeltorp (2010/11) och AIK (2011/12).