Wakefield reser hem till Kanada

24156472218_75958c691f_k.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Brynäs Jennifer Wakefield som anslöt till klubben inför denna säsongen vänder hem till Kanada igen. Det var redan i säsongens andra match som stjärnan drabbades av en hjärnskakning som gjort att hon missat stora delar av säsongen. Efter att ha varit borta från spel i två månader återvände hon till isen igen men fick en ny smäll och den gamla symptomen kom tillbaka, det meddelar klubben på sin hemsida idag.

— Jag hade velat spela betydligt mer den här säsongen än vad jag har gjort, så klart. Jag är tacksam för den möjlighet som Brynäs gett mig och jag önskar tjejerna lycka till i slutspelet. Nu är min huvudfokus att åka hem för att bli bättre, säger hon till Brynas.se.

Huvudtränare Magnus Carlsson:

— Det är klart att vi kommer sakna Jennifer. Hon är en fantastisk hockeyspelare som lyfter alla lag hon är med i. Det har varit häftigt att få ha henne här i Brynäs. Samtidigt har hon missat stora delar av säsongen och vi har sagt hela tiden att om vi ska gå långt så är det kollektivet som ska ta oss dit. Men det är klart att vi kommer sakna henne.

Totalt blev det 9 matcher i Brynäs-tröjan och 18 poäng (13+5)

 

 

 

 

Du gillar kanske också...