Östling förlänger med LHC: ”Det är skönt att få alla pusselbitar på plats”

madelien stling.jpg

Foto: Görans Hockeyfoto

Linköpings HC har idag förlängt kontraktet med Madeleine Östling över säsongen 2019/2020. Förutom sin roll som huvudtränare fortsätter hon även sin roll som instruktör på hockeygymnasiet.

– Det är skönt att få alla pusselbitar på plats inför framtiden, speciellt med tanke på att vi snart går in i slutspelstider. Jag är väldigt motiverad inför att fortsätta utveckla SDHL-laget här i LHC, säger hon till klubbens hemsida. 

Även sportchefen Kim Martin Hasson är nöjd med förlängningen:

– ”Madde” har gjort ett väldigt bra jobb med laget, både resultatmässigt och utvecklingsmässigt. Hon står för ett modernt ledarskap med fokus på individens utveckling och är väldigt bra på att få ihop gruppen. Vi är mycket nöjda med att hennes karriär i LHC fortsätter även nästa säsong.

Östling som tillträdde jobbet inför säsongen 2017/18 har tidigare tränat Brynäs IF.

 

Du gillar kanske också...