Bekräftat: Stacey klar för Linköping

43113637085_c6602f3a97_z

Foto: Mats Bekkevold

Vi har tidigare rapporterat om ryktet att Linköping värvat en forward för att täcka upp för de skador man drabbats av i grundserien. Idag blev det officiellt att det är den 22-årige forwarden Brooke Stacey som östgötarna värvat. Kanadensiskan som har meriter från collegespel hoppas kunna bli spelklar inför helgens matcher mot Luleå och Modo.

– I och med den situation som har uppstått i laget på grund av skador så började vi kolla för en ersättare. Vi fastnade för Brooke som har ett bra facit i den amerikanska collegeligan och som har erfarenhet av landslagsspel för Kanada. Hon har hållit igång hela vintern i Kanada och vår förhoppning är att hon ska gå för fullt direkt från start, säger Kim Martin Hasson till klubbens hemsida.

Du gillar kanske också...