Backen har lämnat för SDHL?

Middlebrook.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Färjestad som jagar en SDHL-plats ångar på i DamEttan Västra och är fortfarande obesegrade efter 14 matcher. Karlstadsgänget ser dock ut att få klara sig utan backen Delaney Middlebrook som ser ut att ha gått till Göteborgs HC i SDHL.

Den 25-årige amerikanskan debuterade i helgen och har spelat två matcher med klubben. Det anmärkningsvärda är att inte ett ljud har hörts från varken Färjestad eller Göteborg. Ingenting om varken övergång eller lån.

Hon var inne på sin sin andra säsong i FBK har noterats för två mål och åtta assist på elva matcher.

Damhockey.se har sökt både Göteborg och Färjestad.

Uppdatering: 10:22.

Göteborgs sportchef Mille Lundin bekräftar för damhockey.se att man värvat Middlebrook.

Delaney är hos oss permanent, inget lån. Mer en breddning av laget inför kommande stund, skriver han i ett sms.