Spanskt äventyr väntar Trollhättan

Thuvik thc.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Trollhättans HC har haft en tuff säsong i DamEttan Södra med bara tre poäng på elva matcher. Det har dock inte hindrat den spanska förbundskaptenen från att bjuda in laget till Granada i Sierra Nevada för en fem dagars Camp, med matcher mot det spanska landslaget. Det är en inbjudan från Royal Spanish Ice Sport Federation som man inte bara kan tacka nej till, skriver klubben på sin hemsida.

En inbjudan som man bara inte kan tacka nej till!

Den Spanska förbundskaptenen är en Amerikan vid namn Harry, han har under flera år följt ett antal av våra Ladies i deras strävan efter en College plats, denna bekantskap har nu lett till en inbjudan att besöka Granada för att spela  träningsmatcher mot det Spanska Landslaget, ett erbjudande vi självklart och omgående tackade ja till!

Matcherna kommer att spelas mellan den 6:e till 9:e Februari och spelplats är Granada i Sierra Nevada drygt en och en halv timma norr om Malaga där det Spanska förbundet samlar både Dam, Herr och J-lag under en fem dagars camp.

Vi tror och hoppas detta blir ett minne och en erfarenhet för livet för såväl spelare som ledare, vi tackar även det Spanska förbundet för förtroendet de visar med denna inbjudan!

Kul att vi uppmärksammas så långt utanför landets gränser!