Ad
Ad
Ad
SDHL

Söndagens SDHL: Målsnålt och historiska Karvinen

karvinen.jpg
Michelle Karvinen. Foto: Mats Bekkevold

Michelle Karvinen stod för två passningspoäng när hennes Luleå/MSSK besegrade Göteborg med 5-1 under söndagen. I och med de två poängen har Karvinen nu nått 300 poäng i SDHL & Riksserien, slutspel inkluderat. En häftig milstolpe för 28-åringen som är inne på sin fjärde säsong i laget som hon anslöt till efter tre år på University of North Dakota inför säsongen 2015/2016.

Modo vände underläge 0-1 till seger 3-1 borta mot SDE HF i Enebybergs Ishall. Julia Zwarthoed gav hemmalaget ledningen innan Olivia Carlsson kvitterade i den första perioden. Nathalie Lidman gjorde sedan 2-1 och Maja Grundström slog in 3-1 i tom kasse.

Målsnålt värre var det i Stockholm när Djurgården plockade bonuspoängen på straffar , efter att Josefine Jakobsen gett hemmalaget segern.

Comments are closed.