Nilsson: ”Tre riktigt roliga och utmanande matcher kvar”

Jessica Nilsson.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Malmö Redhawks jagar Karlskrona i den södra DamEttan och igår tog man en viktig trepoängare mot Hvidovre, som gjorde att man nu toppar tabellen. Dock har skåningarna en match mer spelad än KHK som imorgon möter Troja/Ljungby. En av målskyttarna var Jessica Nilsson som satte segermålet med dryga tre minuter kvar att spela.  

-Jag hade suttit i utvisningsbåset och fick signal att stanna kvar på isen och då hittade Frandsen (Malene, reds anm.) mig och levererade en klockren pass. Så det fanns inget annat än att sätta dit den i det läget, säger hon när damhockey.se når henne under fredagskvällen.

Det var Nilsson åttonde mål på elva matcher denna säsongen. Som även varit utlånad till Linköping i SDHL där hon spelade två matcher.

– Ja det stämmer jag fick chansen att spela i SDHL och jag tog den. Det var en rolig upplevelse och känna på den nivån.

Nu väntat tre tuffa matcher för Redhawks och Nilsson innan man vet om det blir kval till SDHL. Först ett dubbelmöte mot Trollhättan i Malmö den 26 och 27 januari och sen en riktigt rysare i sista omgången borta mot Karlskrona.

-Ja vi har tre riktigt roliga och utmanande matcher kvar av serien att se fram emot!

Den 10 februari vet vi om Nilsson & Co är klara för kval.

 

Du gillar kanske också...