Linköping om en ersättare till Stalder: ”Håller öron och ögon öppna”

45075655_2184438608510308_3388815890458869760_n

Foto: Görans Hockeyfoto

Linköpings Lara Stalder som fick beskedet att det är färdigspelat för säsongen för några dagar sedan, har som bekant öst in poäng under sina 18 matcher i SDHL. Den schweiziska forwarden stannar på 38 poäng fördelat på 16 mål och 22 assist. En fråga många ställer sig nu är om klubben letar efter en ersättare till 24-åringen.

– Ja vi tittar runt lite och håller öron och ögon öppna. Så får vi se hur det blir, säger sportchefen Kim Martin Hasson när damhockey.se når henne på onsdagskvällen.

En spelare som gjorde comeback innan Stalder skadade sig var som bekant Denise Altmann. Den återkomsten berodde på att skadeläget i truppen var akut och meningen var att hon bara skulle spela fram till juluppehållet, men speltiden har blivit längre. Österrikiskan har imponerat med fina sex poäng (1+5) på sju matcher och numera heter det att man tar det vecka för vecka.

-Ja precis, än så länge känns det bra för henne och för laget så då kör vi, säger Martin Hasson.

Återstår och se alltså om Linköping hittar en ersättare eller ej. Eller om det rent av blir Denise Altmann som ersätter Stalder på heltid.