Utlånade Baudrit om succén: ”Dem hjälpte mig att prestera”

29449979078_48ba754bbd_k.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Lore Baudrit har öst in poäng i DamEttan och i helgen fick hon chansen att producera i SDHL, när hon tillsammans med Victoria Olofsson lånades ut till Modo Hockey. Den 27-årige fransyskan till vardags i Björklöven, tackade för förtroendet och stod för två mål och två assist på två matcher. Den första vanns av Ö-viksgänget i torsdags med 3-2 och igår var det Luleå som avgick med segern 6-4, i Husumshallen.

-Lite oflyt. Jag tycker vi hade en bra chans att kvittera innan dem får sitt sista mål. Men det var en bra match av båda lagen som slutade till deras fördel idag, säger hon när damhockey.se når henne efter matchen.

Du har spelat två matcher med Modo denna helgen vad är dina intryck av SDHL?

– Det är såklart en skillnad att spela i SDHL jämfört med DamEttan. Den största skillnaden är väl intensiteten, farten och att spelet är mer fysiskt.

Du matchades tillsammans med Michela Cava och Johanna Olofsson dina tankar om dem?

-Michela och Johanna är två väldigt talangfulla spelare. Johanna har väldigt mycket erfarenhet av denna ligan och Michela kan göra vad hon vill med pucken. Det var bra för mig att få chansen att spela med dem och dem hjälpte mig att prestera. Vår kedja var väldigt framgångsrik.

Hur ser du på framtiden är det aktuellt med fler utlåningar till Modo?

-Jag tar det dag för dag. Det var en trevlig överraskning och en bra erfarenhet att spela med Modo och jag vet faktiskt inte om det blir aktuellt igen. Men får jag chansen tar jag den.

Det är ett tufft race mellan Björklöven och Skellefteå i Damettan Norra, dina tankar på slutspurten?

-Just nu är målet att ta Björklöven till SDHL-playoff. Det är fortfarande tuffa matcher framöver mot just Skellefteå och det kommer bli tufft att slå dem.

Du gillar kanske också...