ANGSHULT: Vad är det som driver dig?

32390945522_421ceb1c83_k.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Det närmar sig jul och nyår och det har varit hektiska månader sedan sajten slog upp portarna igen. Ibland glömmer man vilket jobb det faktiskt är att driva en sajt och försöka kombinera det med jobb, familj och fritid. Många frågar mig vad det är som driver mig och hur det kan vara roligt? Det är en känsla som är svår att svara på, det enda jag vet är att drivet bara blir större och större efter varje artikel jag publicerar. Att jakten på nästa avslöjande eller nyhet får mig att vilja ha mer.

Som ni kanske märkt har det varit ett uppehåll med matchrapporter från SDHL och  DamEttan. Det är tyvärr så att jag har jag varken tid eller täckning för att rapportera från alla matcher som spelas runtom i Sverige. Även om målet är att publicera allt inom damhockey så kommer ni att se mindre matchrapporter på sidan.

Målet är istället att damhockey.se ska bli som ett reportagemagasin på nätet. En sida som publicerar intervjuer, djupgående reportage och intressanta granskningar. Naturligtvis kommer vi publicera de nyheter som sker i SDHL, DamEttan och även de svenskrelaterade i NWHL och collegeligan med mera.

Efter nyår börjar jag ”på riktigt”. Det känns nästan lite konstigt, overkligt och härligt på samma gång.

Jag sa att jag kommer ångra mig om jag inte gör den här satsningen, att jag alltid kommer fråga mig hur det kunde gått.

Nu vet jag snart!