Löwenhielm: ”Jag är redo för en utmaning!”

löwenhielm.jpg

Foto: NWHL.zone

Igår berättade vi om Michelle Löwenhielm i Connecticut Whale som var en av 32 spelare som röstats fram till All Star-helgen i Nashville den 9-10 februari. Vi på damhockey.se tog ett snabbt snack med Michelle om hur det kändes att bli framröstad.

–Det är riktigt roligt och betydelsefullt att få äran att åka till Nashville och att få möjlighet att representera både laget och Sverige!

Hur tycker du säsongen gått hittills för laget och dig?

-Säsongen har bara gått bättre och bättre för laget. Vi har spelat ihop oss bra och vi hoppas på mer framgång. Fantastiska tjejer att spela med, säger hon och fortsätter:

– Jag känner själv att jag haft en bra start och jag gillar farten på matcherna, men jag vill alltid bli bättre. Man är aldrig nöjd. Det som är bra är att jag spelar med och mot många av dem bästa i världen, så jag får testa mig själv i varje match.

Skills competition är en av höjdpunkterna under helgen, har du något du är riktigt bra på som du kan visa upp?

– Vi får se vad jag får för uppgift. Oavsett vad jag får så kommer jag göra mitt bästa. Jag är redo för en utmaning!

 

Du gillar kanske också...