Nu är Jouanny klar! ”Vi har kommit överens med Djurgården”

Foto: Mats Bekkevold

Foto: Mats Bekkevold

Det har varit många turer var Betty Jouanny ska fortsätta sin spelarkarriär, efter att hon lämnade Djurgårdens IF. Först ryktades hon vara klar för Björköven för att sedan flytta hem till Frankrike. Nu är det dock klart att hon ska representera Björklöven i DamEttan Norra, det meddelade klubben idag.

– Jag är otroligt nöjd över att Betty ansluter till Björklöven. Det är en spelare av hög kvalité som har massor med rutin från SDHL och hon är också bofast i det franska landslaget. Hon är en tvåvägscenter som spelar med en hög intensitet och som gör sin omgivning bättre. Det är ingen hemlighet att vi haft en tunn trupp och med särskild brist på centrar så hon passar perfekt in hos oss. Vi har kommit överens med Djurgården om hennes övergång och hon är spelklar direkt. Betty anslöt till laget under måndagen, kommenterar sportchef Tom Heikka värvningen på klubbens hemsida.

Jouanny tränar med laget ikväll och är spelklar till helgens dubbelmöte med Luleå.

Du gillar kanske också...