Trollhättan förstärker: ”Precis den karaktär vi behöver”

30727342998_9202b336e3_k (1).jpg

Foto: Mats Bekkevold

Trollhättans HC som ligger sist i DamEttan Södra efter sex spelade omgångar har gjort klart med två nya spelare. Det är forwarden Ellen Lundin från Töreboda och Johanna Carlsson, från Göteborgs HC i SDHL. 

”Carlsson som är en glädjespridare utöver det vanliga, med sin energi och fantastiska attityd sprider hon hockeyglädje långt upp på läktaren och viker aldrig en tum på isen! Johanna är bördig från Varberg men bor i Göteborg där hon pluggar till lärare, att kombinera studier med spel i SDHL är inte alltid så lätt därför kommer detta tillfälle till spel på närmare håll som ett bra alternativ. Med sina 21 år blir hon något av en ”grand old lady” och precis den karaktär vi behöver i vårt unga lag!”, skriver man på sin hemsida.

”Ellen är en mycket spelskicklig center med ett spelsinne som är få förunnat och trots sina unga år har hon en spelmognad och välutvecklad fysik som kommer att göra henne till ett värdefullt komplement i laget då naturliga centrar har varit något av en bristvara.”

*Johanna Carlsson lånas från Göteborgs HC.

Du gillar kanske också...